Martijn Kagenaar
positionering & profilering

Nijmeegs-Amsterdamse Maastrichtenaar

Over

Al ruim 25 jaar help ik merken met hun positionering. Dat begon in Amsterdam waar ik ontzaglijk veel over branding leerde bij Van Walbeek Etcetera (inmiddels opgegaan in DDB). Daar werkte ik voor roemrijke merken zoals de Postbank, Saab, Davitamon, Flexa en Gouden Gids. Daarna adviseerde ik namens Total Design onder meer ING, Bavaria, VSB fonds, Shell en de gemeenten Utrecht en Groningen. Van 2008 tot 2020 was ik directeur strategie bij Zuiderlicht in Maastricht en stond ik onder meer aan de wieg van Brightlands.

In mijn werk en vrije tijd zet ik me in voor de regio. Zo haalde ik PechaKucha naar Maastricht, ben ik bestuurlijk actief bij Debatcentrum SphinxOpera Zuid en Lumière Cinema en leg ik verbindingen tussen maatschappelijke initiatieven en organisaties.

Geboren in Nijmegen heb ik me na tussenstops voor studie (Utrecht) en loopbaan (Amsterdam) in 2003 genesteld in Maastricht. Ik fotografeer graag, ga regelmatig naar een goede film en op zondagochtend heb je grote kans om me in de Voerstreek of de Ardennen te zien klimmen of dalen op mijn Bianchi.

Je kunt mijn CV hier downloaden.

Martijn is een echte verkenner die ons begeleidde in de zoektocht naar waardecreatie.

David Neys – Cegeka